Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Το ευχαριστήθηκαν! (Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το τριπλό φιλικό των ακαδημιών του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης)

Χάντμπολ χειροσφαίριση
Τον ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ ΒΕΡΟΙΑΣ φιλοξένησε σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος), ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τρεις αγώνες (Παίδες, Παμπαίδες Α΄ και Μίνι), τους δύο πρώτους στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο και τον τρίτο στο βοηθητικό γυμναστήριο.

Περισσότερα από 90 παιδιά, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους αφήνοντας ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον, τόσο των ίδιων, όσο και των συλλόγων τους, αλλά και του χάντμπολ (χειροσφαίριση) στην Ελλάδα.

Και στους τρεις αγώνες απολαύσαμε ωραίο θέαμα, θέληση και αγωνιστικότητα και με έμφαση στο "Ευ Αγωνίζεσθαι"!

Άψογος οικοδεσπότης ο Αρχέλαος Κατερίνης, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν μεριμνήσει για τα πάντα, με κεράσματα σε όλα τα παιδιά, με υγειονομική κάλυψη των αγώνων και με τους φιλοξενούμενους να δεσμεύονται να ανταποδώσουν σύντομα την φιλοξενία των γηπεδούχων.

Όπως είπαμε παραπάνω, τέτοιοι αγώνες συντελούν στην ανάπτυξη του αθλήματος και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το χάντμπολ στην πατρίδα μας.

➤ Απολαύστε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ (100+ φωτογραφίες) από την "Πιερική Αλήθεια", την ιστοσελίδα που αγαπάει και προβάλλει τον αθλητισμό και το χάντμπολ στην πόλη μας: