Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ενημέρωση για τις ενέργειες του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σχετικά με την παρουσία ή μη φιλάθλων στους αγώνες στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος)

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο 2023-24 με την παρουσία των φιλάθλων της.

Μέχρι και χθες (30/11/23) η άδεια για τον αγώνα μας με αντίπαλο τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που είχε εκδοθεί, ήταν απαγορευτική για την παρουσία φιλάθλων λόγω του γνωστού θέματος της πυρασφάλειας του γηπέδου.

Ύστερα από τις προσπάθειες και τα ατελείωτα τηλέφωνα του Πρόεδρου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοου Τασόπουλου και του Έφορου του Τμήματος Χάντμπολ κ. Μιχάλη Κανταρτζή, το πρόβλημα λύθηκε με την ανάκληση της προηγούμενης άδειας και την έκδοση νέας άδειας αγώνα που επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες μας.

Ως Τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, τηρήσαμε ως οφείλαμε ότι προέβλεπε η νομοθεσία και αγωνιστήκαμε στον εντός έδρας αγώνα με τον Φαίακα Κέρκυρας πριν σχεδόν ένα μήνα χωρίς την παρουσία και την βοήθεια των φιλάθλων μας. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν σταματήσαμε να κάνουμε ενέργειες (στο ποσοστό που μας αναλογεί και την ιδιότητα μας ως αθλητικό σωματείοm και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δικιά μας ευθύνη) για να λυθεί το θέμα και οι ενέργειές μας έφεραν το επιθυμητό για εμάς και τους φιλάθλους μας αποτέλεσμα.

* Να σημειώσουμε ότι κατόπιν των ενεργειών μας το πρόβλημα της παρουσίας φιλάθλων στο Β΄ ΔΑΚ λύθηκε όχι μόνο για τον σύλλογο μας, αλλά και για όλους τους συλλόγους που αγωνίζονται εκεί.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο μας κ. Αλκίνοο Τασόπουλο και τον Έφορο της ομάδας μας τον κ. Μιχάλη Κανταρτζή για τις ενέργειες τους και για τον διαρκή αγώνα που δίνουν για την ανάπτυξη του χάντμπολ και του αθλητισμού στην πόλη μας.

Τμήμα Χάντμπολ ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης