Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Χρόνια πολλά!!!

Τι κουβαλάει ο Άι-Βασίλης στον σάκο του, και για ποιους;

12% αύξηση στις τιμές των διοδίων θα έχουμε από την 1η Ιανουαρίου του 2024 σε τριπλή δόση, και αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα περάσουν καλές γιορτές και αυτοί σίγουρα δεν θα είμαστε εμείς, αλλά οι εταιρίες που διαχειρίζονται τα διόδια στους ελληνικούς δρόμους!

Και μάλιστα οι εταιρίες θα κάνουν καλές γιορτές τόσο το 2024 όπου η αύξηση των διοδίων θα είναι της τάξης του 7,6%, το 2025 αύξηση 2% και το 2026 αύξηση 2%. Συνολικά αύξηση 12% στα ήδη πανάκριβα διόδια που πληρώνουμε όλοι μας, έχουμε δεν έχουμε αυτοκίνητο! Και όλα αυτά με τις "ευλογίες" της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σε μια χώρα αποικία των ξένων, με μία κυβέρνηση που διαχειρίζεται τις ζωές των πολιτών της με ψυχρή λογιστική προς το συμφέρων όλων των άλλων εκτός των ίδιων των πολιτών της, σε μια χώρα που δεν υπάρχει αντιπολίτευση, συνδικάτα και λαϊκά κινήματα και σε μια χώρα που οι κάτοικοι της έχουν αποδεχτεί ό,τι χαράτσι και ό,τι πιο αυταρχικό μέτρο τους επιβάλλουν και χωρίς να διαμαρτύρονται μάλιστα, είναι απορίας άξιο πως δεν έχει πέσει ακόμα ο ουρανός στο κεφάλι να μας πλακώσει!

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, γιατί μας έχουν μείνει μόνο οι ευχές! Δώρα υπάρχουν για λίγους και εμείς δυστυχώς ανήκουμε στους πολλούς...