Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

"Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"

Δυστυχώς στην κυβέρνηση δεν έχουν βάλει ακόμα μυαλό. Και η προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, όπως και η μη παραδοχή των λαθών που έχει κάνει (όχι μόνο για τον κορωνοϊό), αλλά και η επιμονή στα ψέμματα, την απομακρύνουν διαρκώς από την κοινωνία που πλέον δεν πιστεύει σε τίποτα που προέρχεται από το στόμα της κυβέρνησης και των στελεχών της.

Πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξη της, η κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη αναπληρωτής υπουργός Υγείας δήλωσε ότι αυτοί που πεθαίνουν από (ή και;) κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι σε ποσοστό 99,9%!!!

Η πλάκα εδώ (μετά την τραγικότητα της είδησης των θανάτων), είναι ότι πλέον εμβολιασμένος θεωρείται αυτός που έχει κάνει το τελευταίο επικαιροποιημένο εμβόλιο. Δηλαδή αν έχεις τρυπηθεί 5-10 φορές και δεν έχεις κάνει ένα το τελευταίο είσαι στην ίδια κατηγορία με κάποιον που δεν έχει κάνει καθόλου το εμβόλιο!

Και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιος εμβολιάστηκε ή όχι. Είναι καθαρά δική του επιλογή και έτσι θα πρέπει να είναι. Αλλά εδώ έχουμε την απόλυτη κοροϊδία, από το κράτος και τις υγειονομικές αρχές.

Πώς μπορείς λοιπόν να έχεις εμπιστοσύνη σε τέτοιους θεσμούς;

Όταν μάλιστα σκέφτονται, οι εμβολιασμοί να γίνονται στα φαρμακεία! Δηλαδή να πηγαίνεις να πάρεις ένα παυσίπονο και να λες δεν κάνω και ένα εμβόλιο! Το εμβόλιο που μας έλεγαν ότι θέλει ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης (-70C)!

Τώρα όσο για τις "απεγνωσμένες" προσπάθειες των δημοσιογράφων να πάρουν απάντηση στην ερώτηση τους τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους που πλήρωσαν το πρόστιμο και αν θα τους επιστραφούν τα χρήματα, η "απάντηση" της υπουργού ήταν... για μήλα, πορτοκάλια και ζώνες ασφαλείας!

Μπορείς λοιπόν να εμπιστευτείς μία τέτοια κυβέρνηση, όταν μάλιστα σε θέματα δημόσιας υγείας, αντί να προσλαμβάνει νοσηλευτές και γιατρούς, αυτή να δίνει αυξήσεις στους μισθούς των... διοικητών των νοσοκομείων;