Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Άλλαξαν δίχτυα

Στην αντικατάσταση των διχτυών των εστιών χάντμπολ του Β΄ ΔΑΚ (2ο Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, Θεόδωρος Διαμαντόπουλος), προχώρησε το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.

Τα παλαιά δίχτυα είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους εδώ και... πολύ καιρό, και επιβάλλονταν η άμεση αντικατάσταση τους.

Με πρωτοβουλία του έφορου του τμήματος χάντμπολ του κ. Κανταρτζή Μιχάλη, ο Αρχέλαος προμηθεύτηκε καινούργια ενισχυμένα δίχτυα, που εκτός από την πρακτική τους χρήση, ομόρφυναν και τις εστίες. Τα δίχτυα τοποθέτησε ένας γνώστης του... αντικειμένου, ο βετεράνος τερματοφύλακας του Αρχέλαου ο κ. Κοσμίδης Ηρακλής, με την βοήθεια του κ. Κανταρτζή.

Μιλώντας με τον έφορο του χάντμπολ του Αρχέλαου, μας είπε τα παρακάτω: «Η αντικατάσταση των διχτυών έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό και ήταν κάτι που το είχαμε στο μυαλό μας και θέλαμε να το κάνουμε. Επόμενος στόχος να μπορέσουμε να αλλάξουμε και τις εστίες που είναι ήδη επιβαρυμένες στο μέγιστο. Ελπίζω στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να το κάνουμε και αυτό. Φυσικά, καημός μας είναι να τοποθετηθεί ένα σύγχρονο νέο δάπεδο, κατά προτίμηση ταραφλέξ, κάτι που θα δώσει μία τελείως διαφορετική εικόνα στο Β΄ ΔΑΚ, αλλά και θα αποτελέσει μία ώθηση για περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το χάντμπολ (χειροσφαίριση). Εννοείται ότι ο ΓΑΣ Αρχέλαος δεν μπορεί να καλύψει το οικονομικό κόστος που είναι μεγάλο, και ελπίζουμε στην παρέμβαση της νέας δημοτικής διοίκησης ώστε να αναβαθμιστεί με τον καλύτερο τρόπο το εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας. Θα είναι μία διαφήμιση για την Κατερίνη!»