Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακοπή υδροδότησης και για απόπειρα εξαπάτησης προμηθευτών της

➤ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτελούμενων έργων στην Τ.Κ. Παραλίας


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως το διάστημα από Τρίτη 20 μέχρι και την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Κίου (στο ύψος του γηπέδου ποδοσφαίρου) της Τ.Κ. Παραλίας του Δήμου Κατερίνης.

Οι εργασίες εκτελούνται στα πλαίσια του έργου ‘’Αποχέτευση ομβρίων Τ.Κ. Παραλίας’’ και σχετίζονται με την ανάγκη μετατόπισης των υφιστάμενων αγωγών ακαθάρτων του δίδυμου καταθλιπτικού δικτύου με έναρξη το υφιστάμενο αντλιοστάσιο ακαθάρτων της Τ.Κ. Παραλίας.

Για τον λόγω αυτό θα υπάρχει καθολική διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κίου που περικλείεται μεταξύ των διασταυρώσεων της με τις οδού Γεωργάκη Ολύμπιου και Υψηλάντου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα εξυπηρετείται σύμφωνα με την εγκατεστημένη σήμανση.

Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων για την αναγκαία όχληση.


➤ Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στην Δ.Κ. Καλλιθέας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 θα υπάρχει διακοπή της υδροδότησης στις περιοχές:

· Σουλτάρας
· Παναγίας
· Τμήματος παράδρομου μεταξύ Περίστασης Καλλιθέας

κατά το διάστημα από 08:30 π.μ. μέχρι 14:00.

Ο ακριβής χρόνος της διακοπής θα καθοριστεί με βάση την εξέλιξη των εκτελούμενων εργασιών.

Ο λόγος της διακοπής υδροδότησης στο δίκτυο ύδρευσης έγκειται στις εργασίες σύνδεσης που απαιτούνται για την ενεργοποίηση του νέου αγωγού μεταφοράς ύδρευσης από την 1η είσοδο της Δ.Κ. Καλλιθέας και μέχρι την οδό Καζαντζίδη της περιοχής Σουλτάρας της Δ.Κ. Καλλιθέας.

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.


➤ Ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ σχετικά με απόπειρα εξαπάτησης προμηθευτών της

Μετά από αλλεπάλληλες απόπειρες εξαπάτησης, με ψεύτικα τηλεφωνήματα που έγιναν τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου σε προμηθευτές της ΔΕΥΑΚ, με κλήσεις από άγνωστα κινητά τηλέφωνα και αφορούσαν τη διαδικασία των πληρωμών, μετά από ανάρτηση των ενταλμάτων πληρωμής στη Διαύγεια, η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόπειρα εξαπάτησης, η ΔΕΥΑΚ προέβη σε άμεση ενημέρωση των προμηθευτών και κάποιοι από τους προμηθευτές επικοινώνησαν με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Σε κάθε περίπτωση η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει τους επαγγελματίες πως όλες οι διαδικασίες των πληρωμών προς τους προμηθευτές γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και σε καμία περίπτωση κανείς υπάλληλος της επιχείρησης δεν θα ζητήσει προσωπικά στοιχεία και κωδικούς e-banking από κανέναν.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ
Σάββας Οφείδης