Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Η Κατερίνη τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην πρωτεύουσα της Πιερίας στην Κατερίνη. Η ημέρα άνηκε στους μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, που με υπερηφάνεια τίμησαν τους προγόνους μας και την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Όσο τα παιδιά μας διδάσκονται στα σχολεία και στα σπίτια τους, για την επανάσταση του 1821, όσο τα παιδιά μας θα παρελαύνουν στους δρόμους της πατρίδας μας, αυτή θα παραμένει ζωντανή στην μνήμη όλων μας και δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.

Τιμή και Δόξα στους ήρωες του '21!!!

➤ Στρατός δεν παρέλασε για ακόμη μία φορά στην Κατερίνη, απογοητεύοντας όσους το περίμεναν. Παραμένει απορίας άξιο, όταν δίπλα μας έχουμε το Λιτόχωρο με ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα στην Ελλάδα, να μην έρχεται στρατός να παρελάσει στην Κατερίνη. Ούτε έξοδα, ούτε χρόνος, καμία επιβάρυνση! Προτιμάται όμως να έρχεται ένα άγημα στρατιωτών μας και να αποδίδει τιμές στους επισήμους, αφού τους αφήνουν να ξεροσταλιάσουν με τις ώρες έξω από την εκκλησία και στην πλατεία για την κατάθεση στεφάνων. Θα μπορούσε αυτό το άγημα να παρελάσει και να σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους Κατερινιώτες.

➤ Μπράβο στον Πρόεδρο της "ΝΙΚΗΣ" τον Δημήτρη Νατσιό που ήρθε στην Κατερίνη για να παρακολουθήσει την παρέλαση. Δεν θυμόμαστε άλλη φορά αρχηγό πολιτικού κόμματος που είναι στο κοινοβούλιο, να έχει τιμήσει με την παρουσία του την πόλη μας.

* Όπως πάντα, αργότερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα ανέβουν φωτογραφίες από την παρέλαση των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας, των προσκόπων μας και των πολιτιστικών μας συλλόγων. Μείνετε συντονισμένοι!