Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Σε λίγο θα ψάχνουμε για φίλους εκτός... πλανήτη Γης!

Υπέρ της εισόδου του Κόσοβου στην Ε.Ε. ψήφισαν ποιοι άλλοι, οι βουλευτές της ΝΔ, χωρίς να έχει πραγματοποιήσει το Κόσοβο τις αλλαγές εκείνες που θα μπορούσαν έστω με κάποιο τρόπο να το χαρακτηρίσουν ως ένα "κράτος" (λέμε τώρα...) δικαίου.

Το θέμα εδώ είναι, ότι βάλαμε -μετά την Ρωσία, αλλά και την Παλαιστίνη- μία ακόμη φίλη χώρα όπως είναι η Σερβία, απέναντι μας. Μας τελειώνουν οι φίλοι και μας μένουν μόνο εχθροί για να συνδιαλεγόμαστε! Και αυτό σημαίνει συνεχώς εθνικές υπαναχωρήσεις.

Η Ελλάδα μικραίνει διαρκώς, και οι υπαίτιοι έχουν ονοματεπώνυμο. ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα με την ονομασία των Σκοπίων, ΝΔ τώρα με την στάση της σε Ρωσία, Παλαιστίνη και Σερβία. Σε λίγο θα ψάχνουμε για φίλους εκτός... πλανήτη Γης!

Η ΝΔ βέβαια δεν μασάει. Και θα συνεχίσει ακάθεκτη. Ολόκληρο γάμο και υιοθεσία στους ομοφυλόφιλους έφερε, στην Σερβία θα κωλώσει; Έχει κάνει την πατρίδα μας μία απέραντη αμερικάνικη βάση. Δέχεται (και παρακαλάει), όποιον αλλοδαπό υπάρχει στον κόσμο να μείνει μόνιμα εδώ και φέρεται εχθρικά στις ελληνικές οικογένειες με πολλά παιδιά. Δεν τις αξίζει στις προσεχείς ευρωεκλογές να βγει πρώτο κόμμα και με διαφορά; Δαγκωτό ΝΔ και μετά θα περιμένουμε από τον Κίμ ή από κάποιον άλλο έστω καλό άνθρωπο να πατήσει το κουμπί να τελειώνουμε, γιατί τόση ευτυχία δεν αντέχεται...

* Για το Κόσοβο τα έχουμε πει εδώ: https://pierikialithia.blogspot.com/2024/03/blog-post_512.html

* Image by Vladan Rajkovic from Pixabay