Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Με επιτυχίες επέστρεψε η Σκοποβολή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Την Παρασκευή 26/4 και το Σάββατο 27/4 διεξήχθησαν στο εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα οι πανελλήνιοι αγώνες σκοποβολής στο πιστόλι και στο τουφέκι εφήβων/νεανίδων στο ατομικό, μεικτό και ομαδικό.

Το τμήμα σκοποβολής του Αρχέλαου συμμετείχε σ' αυτούς τους αγώνες με 7 αθλητές και αθλήτριες έχοντας σημαντικές επιτυχίες αποδεικνύοντας πως γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια από τους αθλητές και τους προπονητές του τμήματος.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του συλλόγου μας, Κουφογιάννη Βασιλική πήρε την 1η πανελλήνια θέση στο πιστόλι Νεανίδων με επίδοση 566 που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ.

Ο Σεϊτανίδης Κωνσταντίνος στο τουφέκι Εφήβων κατέλαβε την 5η θέση πανελληνίως με επίδοση 597,6 που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

Η Χόγκας Βανέσα-Χαρούλα κατέλαβε πανελληνίως την 7η θέση στο τουφέκι Νεανίδων.

Η Τόπτσα Σοφία κατέλαβε τη 12 θέση στο τουφέκι Νεανίδων.

Στο πιστόλι Εφήβων συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου μας Γρηγορόπουλος Βασίλειος, Τσιμπώνης Δημήτριος και Κουφογιάννης Δημήτριος με καλές επιδόσεις.

Στο μικτό τουφέκι Εφήβων/Νεανίδων η Χόγκας Βανέσα-Χαρούλα και Σεϊτανίδης Κωνσταντίνος κατέλαβαν την 8η Θέση όπως και η Κουφογιάννη Βασιλική και Κουφογιάννης Δημήτριος στο μικτό πιστόλι Εφήβων/Νεανίδων.

Στο ομαδικό πιστόλι Εφήβων οι αθλητές μας Γρηγορόπουλος Βασίλειος, Τσιμπώνης Δημήτριος και Κουφογιάννης Δημήτριος είχαν αξιόλογη επίδοση.

Να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά εκτός από τους αθλητές μας για τις αξιόλογες επιδόσεις τους και τους προπονητές του τμήματος σκοποβολής του Αρχέλαου Γραμμενόπουλο Γεώργιο και Υφαντίδου Ευρώπη για τις άοκνες και πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογο και τις γνώσεις τους που μεταλαμπαδεύουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Εκ μέρους του Δ.Σ του ΑΡΧΕΛΑΟΥ
Ο έφορος του τμήματος σκοποβολής
Σεϊτανίδης Θεόδωρος