Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Ευρωεκλογές 2024 - Δεν είμαστε Ευρωπαίοι, είμαστε Έλληνες!

Στις Ευρωεκλογές του Ιούνη, δεν ψηφίζετε για να τιμωρήσετε την κυβέρνηση (είχατε την ευκαιρία να το κάνετε πέρσι, αλλά... "τρεις λαλούν και δύο χορεύουν" ήσασταν)!

Εδώ ψηφίζουμε για την αξιοπρέπεια της Ελλάδας (ότι έμεινε) και την εθνική μας ανεξαρτησία (εντάξει χρειάζεται να ευθυμήσουμε και λίγο).

Η Ε.Ε. είναι ένας βάλτος που σιγά σιγά μας καταπίνει και προσπαθεί να μας κάνει σαν τα μούτρα της. Χωρίς αξίες, χωρίς ιδανικά, να γίνουμε υπηρέτες των μεγάλων πολυεθνικών (αμυντικών βιομηχανιών, φαρμακευτικών εταιριών, κ.α.).

Τι κέρδισε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Ε.Ε.; Εξαφανίστηκε η αγροτική και ζωική παραγωγή, η αλιεία μας, δεν παράγουμε τίποτα, μόνο εισάγουμε. Τα ευρωπαϊκά κονδύλια τα διαχειρίζονται λίγοι και τα εκμεταλλεύονται λιγότεροι, σίγουρα πάντως όχι ο απλός πολίτης.

Όλες οι κυβερνήσεις μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κ.α.) κάθονται σούζα σε ότι τους πούνε και εφαρμόζουν ότι αντεθνικό και ότι ανθελληνικό και αντιχριστιανικό τους πασάρουν από τις Βρυξέλλες.

Όσο η Ελλάδα παραμένει εντός της Ε.Ε. θα μαραζώνει συνεχώς μέχρι που θα εξαφανιστεί πλήρως από τον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο χάρτη. Τουλάχιστον η Ελλάδα που μεγαλώσαμε εμείς οι 50+.

Και αυτά που έρχονται όσο δεν μιλάμε, όσο δεν αντιστεκόμαστε, θα είναι εφιαλτικά. Όσα σκοτεινά ζήσαμε την περίοδο του κορονοϊού θα μας φαίνονται αστεία με αυτά που θα έρθουν.

Τι κάνουμε λοιπόν; Τι ψηφίζουμε σε λιγότερο από ένα μήνα;

Όχι πάντως αποχή! Και σίγουρα όχι αυτούς που μας έφεραν έως εδώ! Κοιτάξτε τα ψηφοδέλτια τους: Τραγουδιστές, παρουσιαστές και ότι τους κατέβει, λες και απευθύνονται σε πρόβατα. Δείξτε τους ότι κάνουν λάθος και ότι ακόμα στα υψηλά του σώματος σας υπάρχει αυτό που κάποιοι αποκαλούν φαιά ουσία!

Ψάξτε για πολιτικά κόμματα ή σχηματισμούς που ο σκοπός τους δεν είναι να υπηρετήσουν την "ιδέα" της Ευρώπης, αλλά να αγωνιστούν για την ύπαρξη της Ελλάδας και για να αλλάξουν αυτή την Ευρώπη.

Και όπως πάντα λέμε εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ", πριν ψηφίσετε, να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ, να πάτε σούπερ μάρκετ, να πληρώστε την εφορία και να βάλετε βενζίνη. Τότε θα είστε έτοιμοι να ψηφίστε με καθαρό μυαλό!

Ψηφίστε για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας! Καλή ψήφο να έχετε!!!