Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Μία αηδία και τίποτε άλλο!

Δεν πιστεύουμε να υπάρχει κάποιος που να του αρέσουν τα νέα καπάκια;

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι πλέον τα καπάκια στα νερά και στα αναψυκτικά (στις πλαστικές συσκευασίες) είναι "δεμένα" πάνω στο πώμα των μπουκαλιών. Υποτίθεται ότι γίνεται για να προστατευτεί το περιβάλλον, το οποίο όπως είναι γνωστό κινδυνεύει από τα καπάκια, τα καλαμάκια και τα... κακάκια των αγελάδων και δεν κινδυνεύει από τα αεροπλάνα, τα εργοστάσια και τις χιλιάδες βόμβες που πέφτουν (βλέπε Παλαιστίνη, Ουκρανία, κ.α.)!

Είναι μία βλακώδης οδηγία (όπως οι περισσότερες) της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχει κανένα πρακτικό και ωφέλιμο αποτέλεσμα για το περιβάλλον, εκτός από το να εκνευρίζει τους πολίτες! Χώρια που πριν πετούσες (αν πετούσες) το καπάκι, τώρα πετάς και το μπουκάλι! Μπράβο Ε.Ε. !!! Οι καλοπληρωμένοι ευρωβουλευτές μας έχουν ξεπεράσει σε ευφυΐα ακόμα και τον γνωστό επιθεωρητή Κλουζώ (Ροζ Πάνθηρας) !!!

Αυτά τα καπάκια λοιπόν κρέμονται από το πώμα του μπουκαλιού, όταν πας να πιεις μπαίνουν στο στόμα σου, χώρια που κόβονται συχνά τα πλαστικά που συγκρατούν το πώμα και πέφτουν μέσα στο νερό ή το αναψυκτικό. Μία αηδία! Χώρια που σου βγαίνει η πίστη να το ξαναβιδώσεις στη θέση του.

Περιμένουμε από τα σαΐνια της Ε.Ε. την επόμενη μεγάλη ανακάλυψη τους για να σωθεί η ανθρωπότητα. Το να πουν στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και στο Ισραήλ να σταματήσουν να ρίχνουν βόμβες ουρανίου και σε λίγο πυρηνικές βόμβες, μάλλον δεν το σκέφτηκαν...