Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ψηφίζουμε για την ειρήνη και την ελευθερία

Οι Ευρωεκλογές αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες...

Η Ευρώπη και τα κράτη που την απαρτίζουν ετοιμάζονται για έναν πόλεμο που ίσως οδηγήσει την ανθρωπότητα στην απόλυτη καταστροφή. Τυφλοί ακόλουθοι του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι οδεύουν προς ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα και μαζί τους και εμάς.

Οι σημερινοί "ηγέτες" της Ευρώπης στην πλειοψηφία τους και βάση των πράξεων τους είναι χαμηλού ηθικού και διανοητικού επιπέδου "ηγέτες", αφού οδηγούν τους λαούς τους σε έναν πόλεμο που δεν θα έχει νικητές αλλά μόνο χαμένους.

Όπως και με την πανδημία, όταν με αποφάσεις της η Ε.Ε. επέβαλε υγειονομική χούντα στους πολίτες της και καταπάτηση κάθε μορφής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έτσι τώρα με μία περίεργη και ακατανόητη εμμονή, θέλει να μας βάλει να πολεμήσουμε την Ρωσία για τα μάτια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Η Ε.Ε. που σιωπά για την συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία, που σιωπά για την γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ.

Από αυτές τις παράλογες και παρανοϊκές ενέργειες της Ε.Ε., δεν θα μπορούσε να λείψει η Ελλάδα μας. Μια Ελλάδα που έχει γίνει πλέον πολιτεία των ΗΠΑ, αποικία της. Η Ελλάδα που δεν πολέμησε κατά των Τούρκων, θέλει να πολεμήσει την Ρωσία!

Η κυβέρνηση μας δεν έχει υπολογίσει ή δεν την ενδιαφέρει το κόστος αυτής της επιλογής. Έδωσε την Αλεξανδρούπολη στο ΝΑΤΟ και στις ΗΠΑ, κάνοντάς την ως πρώτο στόχο των Ρώσων. Μία πυρηνική βόμβα των Ρώσων να πέσει στην Αλεξανδρούπολη, εκτός από τους αμέτρητους νεκρούς που θα αφήσει πίσω της, μπορεί να προκαλέσει μία τεράστια ραδιενεργό καταστροφή της πατρίδας μας.

Τα στελέχη της κυβέρνησης και οι "μεγάλοι" θα την κάνουν στα καταφύγια και στις βίλες τους στο εξωτερικό. Όλοι οι υπόλοιποι, αν δεν πεθάνουμε τις πρώτες ώρες της επίθεσης, θα αργοπεθαίνουμε "ζώντας" μία κόλαση, αποτέλεσμα ενός πυρηνικού χτυπήματος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και η αντιπολίτευση με την εκκωφαντική της σιωπή, οδηγεί την πατρίδα μας στην καταστροφή. Κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν μιλάει για τις συνέπειες της παράδοσης της Ελλάδας στους Αμερικάνους και στο ΝΑΤΟ.

Αν δεν αφυπνιστεί η ανθρωπότητα και δεν στείλει στον... "διάολο" όλη αυτήν την πολιτική "σαβούρα" που μας κυβερνάει τόσο εδώ στην πατρίδα μας, όσο και στην Ευρώπη, οι μέρες μας θα είναι μετρημένες. Για αυτό οι Ευρωεκλογές της Κυριακής έχουν μεγάλη σημασία. Στείλτε ανθρώπους στην Ευρωβουλή που θα αγωνιστούν για την ειρήνη, την ελευθερία και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κλείστε την πόρτα στους πολέμαρχους και στους εραστές μιας αυταρχικής κοινωνίας που μας θέλουν δούλους τους. Μην παραμυθιάζεστε από τους "τηλεμαϊντανούς" και τους φυτευτούς "τηλεαστέρες" των μεγάλων κομμάτων. Αναζητήστε αυτούς τους ανθρώπους που τα ΜΜΕ δεν προβάλουν. Μπορεί να είναι οι τελευταίες εκλογές που θα δει η ανθρωπότητα. Από εμάς εξαρτάται να το αλλάξουμε αυτό.

* Image by Pete Linforth from Pixabay