Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γιορτή καλοκαιριού για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης (Φωτογραφίες)












Σε μια όμορφη γιορτή στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024, οι ακαδημίες και το αγωνιστικό τμήμα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης διασκέδασαν, έπαιξαν και απόλαυσαν τα κεράσματα που είχε ετοιμάσει για την σημερινή ημέρα η Εφορεία του Τμήματος Στίβου. Για τις μεν ακαδημίες του Συλλόγου η σημερινή γιορτή σηματοδοτούσε την λήξη των προπονήσεων για την περίοδο 2023-24, ενώ το αγωνιστικό τμήμα έχει μπροστά του τρία ακόμα πανελλήνια πρωταθλήματα. Πάντως ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος κ. Νίκος Μαντζόλης έκανε τα "στραβά μάτια" για λίγη ώρα και έτσι οι αθλητές και οι αθλήτριες του συμμετείχαν στην γιορτή και το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα!

Τα μικρά παιδιά των ακαδημιών υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας κ. Σοφίας Γαγάνη, κέρδισαν και με το παραπάνω το δικαίωμα να κεραστούν από τα εδέσματα που τους περίμεναν, αφού νωρίτερα εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια-αγωνίσματα που είχε ετοιμάσει για αυτά η προπονήτρια τους!

Στα παιδιά μοιράστηκαν επίσης και έπαινοι για την συμμετοχή τους την χρονιά που τελείωσε τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες που έλαβαν μέρος.

Τις ευχές του Προέδρου του Συλλόγου κ. Αλκίνοου Τασόπουλου, μετέφερε σε αθλητές, γονείς και προπονητές το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Κανταρτζής, ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι και με την προσμονή τον Σεπτέμβριο όλα τα παιδιά να επιστρέψουν με υγεία στις προπονήσεις και να συνεχίσουν να βάζουν και να εκπληρώνουν τους στόχους τους τόσο στον αθλητισμό αλλά και στα γράμματα!

Οι Ακαδημίες Στίβου του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αθλητικού Συλλόγου της Κατερίνης, του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ λειτουργούν με εξαιρετικά στάνταρ ποιότητας και καταξιωμένους προπονητές. Με πίστη στις δυνατότητες των αθλητών-τριων του, με σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη και το "Ευ Αγωνίζεσθαι", το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, εύχεται σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι!

* Η φωτογράφιση των αθλητών-τριών, έγινε από την "ΑΛΗΘΕΙΑ" με την άδεια του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και την συναίνεση των γονέων-κηδεμόνων τους.