Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Κάτι κάνουμε καλά!

101547 μοναδικές επισκέψεις
είχε κατά τον μήνα Ιούλιο του 2024 η ιστοσελίδα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"!

Παρότι καλοκαίρι που οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές και οι ειδήσεις είναι περιορισμένες σε σχέση με άλλους μήνες, η ιστοσελίδα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" κινείται σε υψηλούς ρυθμούς και νούμερα, προσελκύοντας συνεχώς νέους αναγνώστες.

Τα στατιστικά των επισκέψεων που μας δίνει αξιόπιστα η πλατφόρμα της Google (Google analytics) δεν χωράνε διάψευσης! Σε συνδυασμό με τις σελίδες μας σε facebook και Twitter (X), καθώς και με τα συνεχόμενα ρεκόρ επισκέψεων και προβολών στην διαδικτυακή μας τηλεόραση στο YouTube, η "ΑΛΗΘΕΙΑ" παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών μας, που κατά μεγάλο ποσοστό (89%) προέρχονται από την Κατερίνη και την Πιερία.

Για όλα τα παραπάνω, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι η "ΑΛΗΘΕΙΑ" είναι μία ανεξάρτητη και χωρίς "κηδεμόνες" ενημερωτική ιστοσελίδα που δεν ανήκει πολιτικά σε κανένα χώρο και κυρίως έχει την δικιά της άποψη που δεν καθοδηγείται από κανέναν.

Οι αναγνώστες μας τα καταλαβαίνουν όλα αυτά και ασχέτως αν συμφωνούν μαζί μας ή όχι, επιλέγουν να μας εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους!

Σας ευχαριστούμε και όπως έχουμε επανειλημμένα επισημάνει, δεν έχουμε αλλάξει! Όπως ήμασταν την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε, έτσι παραμένουμε και έως σήμερα. Ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι!