Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Σε πορεία ανέγερσης ο Ιερός Ναός Αγίου Μελετίου Κατερίνης

Με σταθερό ρυθμό, προχωράει η ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Μελετίου με τις εργασίες που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο με στόχο την ολοκλήρωση του υπόγειου ναού.

Σε λίγο καιρό ολοκληρώνονται οι εργασίες της τοιχοποιίας του α΄ επιπέδου και έπονται οι εργασίες της πλάκας και λοιπών εργασιών, ώστε να γίνει λειτουργικός ο χώρος.

Όλο αυτό το διάστημα αρωγοί και συμπαραστάτες αυτού του δύσκολου και θαυμαστού έργου οι ενορίτες μας και κάθε χριστιανός ευλαβής της Κατερίνης και όλης της Πιερίας, που στο άκουσμα της ανεγέρσεως του ναού προς τιμήν ενός εκ των τοπικών μας Αγίων συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλουν από το περίσσευμα της αγάπης τους.

Θερμώς ευχαριστούμε τους Δημάρχους Κατερίνης και Πύδνας- Κολινδρού καθώς και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κατερίνης για την παραχώρηση περιπτέρων σε τοπικές εκθέσεις για τη διενέργεια εράνου προς ενίσχυση των εργασιών.

Ελπίζουμε ο ένθερμος ζήλος και η βοήθεια όλων να συνεχιστεί, ώστε συμβάλλοντας τα μέγιστα, στη λειτουργία ενός ακόμη Ιερού Ναού, που θα εξυπηρετήσει τις λειτουργικές ανάγκες εκατοντάδες πιστών.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου Κατερίνης.