Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Διαγωνισμός από τη Microsoft για μαθητές και φοιτητές στην ΕλλάδαΗ Microsoft ενθαρρύνει μαθητές και φοιτητές από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, να καταθέσουν μια ιδέα, η οποία πιστεύουν ότι θα φέρει θετική αλλαγή στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι νικητές του διαγωνισμού πρόκειται να κερδίσουν πλούσια δώρα, με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων να λήγει στις 25 Μαρτίου 2015.
 
Ο διαγωνισμός Challenge for Change προσκαλεί όλους νέους έως 25 ετών, είτε είναι μαθητές, είτε φοιτητές, είτε απόφοιτοι, να υποβάλλουν τις ιδέες τους, κάνοντας έτσι την αρχή για έναν καλύτερο κόσμο. 
Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με την ιδέα των συμμετεχόντων και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία της Microsoft μπορεί να την κάνει πραγματικότητα. 

Οι δεκαπέντε συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό, θα κερδίσουν ένα Surface Pro 3 με Office 365, ενώ οι πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα leadership-development ταξίδι στη Νικαράγουα, 2.500 δολάρια, ένα Windows Phone καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο πρόγραμμα του Microsoft Youthspark. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.microsoft.com/youthsparkchallenge.