Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Η Δ.Ο.Ε.!



"Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  στη συνεδρίασή του στις 11 Μαρτίου 2015,  εκτίμησε  τις απαντήσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ,στη συνάντηση που έγινε στις 3-3-2015.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκτιμά ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τις προσδοκίες και το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε.. Ο χρόνος που κυλά δίχως την υλοποίηση δεσμεύσεων και τη λήψη αποφάσεων που θα διαμορφώνουν μια πιο αισιόδοξη προοπτική, κυλά σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης, των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Θεωρούμε αναγκαία την άμεση λήψη των μέτρων εκείνων που θα θέτουν τις βάσεις για την ομαλή λειτουργία της Π.Ε. στο άμεσο μέλλον.

  Έπειτα από τα παραπάνω το Δ.Σ. αποφάσισε την πραγματοποίηση έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων στο διάστημα από 20 Μαρτίου μέχρι και 1 Απριλίου 2015, όπου οι συνάδελφοι, εκτιμώντας όλα τα δεδομένα, θα αποφασίσουν για την παραπέρα πορεία του Κλάδου και τα αγωνιστικά βήματα που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν."

(Και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας καλεί τους δασκάλους της Πιερίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση)