Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

H συγγραφέας Καλυψώ Δημητριάδη η επόμενη ομιλήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης την Δευτέρα 23/3/2015ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
              www.sxoligoneon.gr

H συγγραφέας Καλυψώ Δημητριάδη θα είναι η επόμενη ομιλήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης την Δευτέρα 23/3/2015. Η κ. Καλυψώ Δημητριάδη θα παρουσιάσει "Τήν  ζωή του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτου" όπως την έγραψε και θα την απαγγέλει όπως και σε όλα τα έργα της σε λυρικό έμμετρο στοίχο.  Η κ. Καλυψώ Δημητριάδη είναι γνωστή στούς φίλους της Σχολής Γονέων Κατερίνης απο την πρώτη επίσκεψη της το 2013 η οποία παρουσίασε την “ Ζωή και το Έργο του Αγίου Νεκταρίου”. Ο λυρικός έμμετρος λόγος της για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου καθήλωσε τους ακροατές σε μία εκπληκτική εκδήλωση. Όπως όλες οι εκδηλώσεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης γίνονται στίς 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ).Bιογραφικό.
Συγγραφέας πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη, μητέρα δυό παιδιν, γεννήθηκε στήν θήνα τό 1963, που καί διαμένει. σύζυγός της, πατήρ Νεκτάριος, εναι φημέριος στόν ερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχν (Μάσχα) στό Περιστέρι. πό τό 2001 μέχρι σήμερα, σχολεται μέ τή λογοτεχνική ποιητική συγγραφή τς ζως τν γίων, σκητικν διηγήσεων καί λλων ργων.
συγγραφική της δραστηριότητα ξεκίνησε μετά πό τήν προτροπή καί ελογία το Πνευματικο τς Ι. Μ. Σιν ρχιμανδρίτη Παύλου, μέ τό βιβλίο «ΕΜΜΕΤΡΑ ΛΟΓΙΑ ΨΥΧΗΣ», τό ποο καί χει προλογίσει διος. Μέχρι σήμερα έχει εκδόσει 25 βιβλία και στις 3 Μαίου 2015 θα παρουσιάσει το τελευταίο έργο της για τους ΑγιοΣαββίτες πατέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.