Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ: Απάντηση στο Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Φαρμάκη




Περίσσεψε το θράσος και η αλαζονεία.  Μάθαμε ότι στην έρημο της πολιτικής υγείας υπάρχει μια «όαση» που λέγεται Νοσοκομείο Κατερίνη με τον θαυματοποιό Διοικητή κ. Φαρμάκη!!!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας:

Α) Διοριστήκατε κομματικά (ακόμη γελάει η Ελλάδα με το open gov) από τη «φίλη» σας υπουργό Υγείας κ. Ξενογιανακοπούλου και συνάδελφό σας στις Βρυξέλλες ως υπάλληλοι και οι δύο Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Β) Βοήθησε επίσης  ο κουμπαρος σας κ. Παπουτσής με τον «κολλητό» του κ. Καρχιμάκη.
Γ) Πληροφορίες τελευταία λένε ότι ο κ. Κουρουμπλής πιέζεται από τους κοινούς σας φίλους επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου για να παραμείνετε Διοικητής και να συνεχίσετε το «θεάρεστο» έργο το οποίο κρίθηκε ως επιζήμιο από τη λαϊκή ετυμηγορία του Νομού μας.


Το «καρεκλάκιας» που αναφέρατε σας ταιριάζει καθώς παραμείνατε και με κυβέρνηση Παπαδήμου, Πικραμένου και Σαμαρά,

Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα λόγια δημοκρατίας και αξιολόγησης και εάν έχετε ελάχιστο ίχνος ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, παραιτηθείτε χωρίς να διεκδικήσετε από τους χειμαζόμενους Έλληνες πολίτες που πληρώσανε ακριβά την δωρεάν παροχή υγείας, την αποζημίωση που  παράτυπα επιδιώκετε.

Δεν έχετε το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να υπερασπίσετε τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δικαιούνται η Κυβέρνηση και οι πολίτες, σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία των πρόσφατων εκλογών να έχουν Διοίκηση στο Νοσοκομείο από άξια στελέχη που πιστεύουν στην πολιτική της.

Είναι το ελάχιστο τυχοδιωκτικό και για γέλια να θεωρείται τον εαυτό σας παντός κόμματος.
Σεβαστείτε τον πολιτικό χώρο που σας διόρισε μιας και από όσο γνωρίζουμε συμμετέχετε στις προσυνεδριακές του διαδικασίες.

Με το «πλούσιο» έργο σας θα ασχοληθούμε όταν με το καλό επιτέλους αποχωρήσετε και πιστέψτε μας δεν το κάνουμε τώρα για λόγους δημοσιογραφικής συντομίας.

Εάν μας προκαλέσετε έχουμε αρκετές σελίδες υλικού.

Καλή επιτυχία στην επόμενη θέση σας…

ΑΝΕΛ Πιερίας

Φώτο:  http://bikiropoulos.blogspot.gr/