Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Οι πρώτες εκλογές στην Φιλοτελική Ένωση Πιερίας!



Την δημιουργία από την γέννηση ενός Συλλόγου, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε σήμερα το απόγευμα, και αναφερόμαστε στην  Φιλοτελική Ένωση Πιερίας που πραγματοποίησε τις πρώτες εκλογές της.
Ο ενθουσιασμός και η χαρά δεν κρυβότανε από κανένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης.
Η διαδικασία ήταν άψογη και πάντα με όλους τους κανονισμούς εκλογών των Συλλόγων.
Τα μέλη με ιδιαίτερη περηφάνια και ενθουσιασμό συνομιλούσαν για τις επόμενες ενέργειες τους και δεν ασχολούνταν με το ποιοι θα είναι στο πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» τους συγχαίρει και εύχεται να έχουν καλή επιτυχία στο έργο τους και να προσφέρουν και αυτοί με τον τρόπο τους κάτι παραπάνω στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Για την σημερινή διαδικασία αλλά και για την Φιλοτελική Ένωση Πιερίας μας μίλησε ο προσωρινός γραμματέας της Ένωσης ο κύριος Ναβροζίδης Ιορδάνης.

«Ναβροζίδης Ιορδάνης»: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε σήμερα τις πρώτες εκλογές του πρώτου διοικητικού συμβουλίου.
Η ενασχόληση της φιλοτελικής ένωσης Πιερίας είναι καθαρά πολιτιστική, πρώτα πολιτιστική μετά φιλοτελική η ενασχόληση μας σχετίζεται με τα γραμματόσημα με τα νομίσματα με τα χαρτονομίσματα με κάρτες και όλου του είδους έντυπα παλιές εφημερίδες, παλιά βιβλία κτλ..
Ο σκοπός της φιλοτελικής ένωσης Πιερίας είναι να μορφώσει τόσο πολιτιστικά, τόσο γεωγραφικά, αλλά και ιστορικά όλα τα μέλη της και όλους όσους θα ασχοληθούν με το φιλοτελισμό και θα είναι μέλη της ενώσεως. Δηλαδή ο σκοπός μας εκτός από τη συλλογή  είτε γραμματοσήμων, είτε των νομισμάτων είναι καθαρά μορφωτικός, επιμορφωτικός. Γιατί μαθαίνεις πολλά πράγματα. Μέσα από τη συλλογή και βέβαια μαθαίνεις πράγματα παλιά και για ποιο λόγο βγήκε το κάθε γραμματόσημο ή  νόμισμα. 
11 με 1 κάθε Κυριακή εκτός από αργίες και εορτές η φιλοτελική ένωση Πιερίας δέχεται στο εντευκτήριο της για ανταλλαγές και συζητήσεις σε θέματα γραμματοσήμων, νομισμάτων και λοιπών φιλοτελικών ειδών.