Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 7ης ΕΒΕΠ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 
7ης  ΕΒΕΠ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με συντονισμένα βήματα και στρατηγική, το Επιμελητήριο Πιερίας, πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με τον επιχειρηματικό κόσμο, θέτει τις βάσεις για τη διοργάνωση της 7ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-30 Σεπτεμβρίου 2015.
Την Παρασκευή, συνεδρίασε η επιτροπή της έκθεσης, την οποία συγκάλεσε ο  πρόεδρος της επιτροπής κ. Μάρκος Κουλούμογλου, και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της 7ης ΕΒΕΠ με ιδιαίτερη έμφαση στην καλύτερη δυνατή προβολή της. Σημειώνεται ότι η Έκθεση και φέτος τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, με απόφαση της αρμόδιας υπουργού κας Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά. Την έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης.


Με την πείρα 6 επιτυχημένων διοργανώσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών,(170 εκθέτες και πάνω από 17.000 επισκέπτες) το Επιμελητήριο κατάφερε ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας, αλλά και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας να αποκτήσει το σημείο αναφοράς του. Μάλιστα, η  ΕΒΕΠ-ΚΜ πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αμέσως μετά τη Δ.Ε.Θ..
                             
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το παρόν και το μέλλον της χώρας, η εξωστρέφεια και η υγιής ανταγωνιστικότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι το βασικό κλειδί προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΒΕΠ-ΚΜ, που ακολουθεί όλα τα σύγχρονα εκθεσιακά δεδομένα, σημειώνει υψηλή επισκεψιμότητα και μεγάλο αριθμό εκθετών ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιαίτερα προνομιακή τιμολογιακή πολιτική, θεωρείται σύμμαχος του επιχειρείν. Προσκαλούνται και φέτος οι επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση δίνοντας ώθηση στην εξωστρέφεια και την προβολή της επιχείρησής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2351047263 & 2351023211. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας www.champier.gr