Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Οι εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας.

Στις κάλπες προσήλθαν το απόγευμα της Κυριακής οι ξενοδόχοι της Παραλίας Κατερίνης για εκλέξουν το νέο τους Δ.Σ.
Μιλήσαμε με τον Αντιπρόεδρο του προηγούμενου Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας που μας είπε:


Γκατζής Ιωάννης ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «Βυζάντιο».

«Ήμουν και στο προηγούμενο Δ.Σ. ως Αντιπρόεδρος και υποψήφιος ξανά για το νέο Δ.Σ.
Εύχομαι και ελπίζω τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο και με γεμίζει με αισιοδοξία το γεγονός ότι για το νέο Δ.Σ. υπάρχουν υποψηφιότητες από νέα παιδιά με πτυχία και γνώσεις πάνω στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.
Φέτος η τουριστική κίνηση ξεκίνησε με καλές προοπτικές αλλά αυτή την στιγμή διαπιστώνουμε μια στασιμότητα που οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει μια αβεβαιότητα σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις μας με την Ευρώπη, μάλιστα είχαμε και κάποιες ακυρώσεις.


Αρνητικό ρόλο έχουν και οι εξελίξεις με τα Σκόπια και αν δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση εκεί, εμείς εδώ στην Κατερίνη αλλά και η Πιερία γενικότερα θα έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα, μιας και οι Σκοπιανοί είναι από τους βασικούς επισκέπτες μας, αλλά και τα Σκόπια αποτελούν βασικό οδικό άξονα και για άλλους τουρίστες όπως οι Σέρβοι.


Επιδιώκουμε να υπάρξει καλή συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και θέλουμε κάτι παραπάνω από την πλευρά του Δήμου γιατί η Παραλία έχει αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να είχαν τακτοποιηθεί από καιρό.»