Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Συνάντηση εργασίας των Διευθύνσεων Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας





Συνάντηση εργασίας των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η συνάντηση ορίστηκε με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας , κ. Σοφίας Μαυρίδου και του Γενικού  Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλου, στο πλαίσιο των επαφών που έχει καθιερώσει η Γενική Διεύθυνση, με γνώμονα την αγαστή συνεργασία και το συντονισμό μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών ΠΚΜ, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε.Πιερίας, κ. Αριστείδης Αγγέλου.

Οι εργασίες της συνάντησης επικεντρώθηκαν σε ζητήματα που αφορούν τα Τμήματα Αδειών Κυκλοφορίας, του Τεχνικού Τμήματος και της Γραμματειακής Υποστήριξης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο χαιρετισμό που απηύθυνε εξέφρασε την υποστήριξη της Π.Ε. Πιερίας σε πρωτοβουλίες που σκοπεύουν στη βελτίωση της αποδοτικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.