Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Greece, Katerini 2015
Μικροί, μεγάλοι όλοι μαζί σου στη μάχη
Σε δυο ημέρες ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ευρώπης UEFA 2015 Under 19,  με τις ελίτ ομάδες της Ευρώπης. Σ’ αυτή την προσπάθεια η Εθνική Ελλάδας μας θέλει δίπλα της, να δείξουμε την αγάπη και την υποστήριξη στην εθνική ομάδα που επέλεξε την πόλη μας και τον νομό μας.
Να παρακολουθήσουμε όλους τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας, μιας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Ιουλίου κι όχι μόνο, προσφέρει δωρεάν είσοδο για όλους τους αγώνες.
Φίλαθλε, οπαδέ, φίλε της ομάδας, φίλε του ποδοσφαίρου, φίλε της πόλης, φίλε του νομού, μικροί και μεγάλοι, νέοι και νέες, μαθητές και μαθήτριες, ήρθε η στιγμή να δείξουμε έμπρακτα τη γαλανόλευκη συνείδησή μας και αγάπη στα έξι εντός έδρας συναρπαστικά παιχνίδια των δυο ομίλων που γίνονται στην πόλη μας γεμίζοντας το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης που πραγματικά έχει φορέσει τα γιορτινά του τόσο εντός όσο κι εκτός.


Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας ας ενωθούμε και ας δώσουμε το παρόν στο γήπεδό μας, που πάντα μας ένωνε, με τις οικογένειές μας κι ας απολαύσουμε και θαυμάσουμε  τα νέα παιδιά της Ευρώπης τους μελλοντικούς αστέρες της Ευρώπης. Η νέα γενιά που θα μας δώσει χαρές και συγκινήσεις μας χρειάζεται τώρα όσο ποτέ άλλοτε, η στιγμή έφτασε.
Εύχομαι η έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ευρώπης UEFA 2015 Under 19, να δώσει το μήνυμα της ενότητας, της υπερηφάνειας και του αλληλοσεβασμού μεταξύ των διαφορετικών λαών της Ευρώπης που θα βρίσκονται στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ο ένας δίπλα στον άλλο.
Σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου από τις 6 – 19/7/2015 που θα γράψει ιστορία για την πόλη μας για τον τόπο μας, διότι το φιλότιμο και η φιλοξενία είναι το Α και το Ω στη συνείδηση του κάθε Έλληνα Ευρωπαίου πολίτη αυτής της όμορφης χώρας.
Να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ε.Π.Ο. που επέλεξε και την Πιερία γι’ αυτό το ευρωπαϊκό γεγονός, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης, το Δήμο Δίου Ολύμπου, το Δήμο Πύδνας Κολινδρού, που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στην όλη προσπάθεια επίτευξης και ολοκλήρωσης των υψηλών προδιαγραφών που έθεσε η UEFA εξ αρχής.
Διότι η Πιερία και η Κατερίνη στάθηκαν πάντα στο ύψος των περιστάσεων όποτε κι αν τους ζητήθηκε.
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στις φωτογραφίες ο μικρός θαυμαστής της εθνικής Ελλάδος ο μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Γιώργος Τσακιρίδης ανάμεσα στους Μανώλη Σάλιακα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Κώστα Κότσαρη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, Ευθύμη Κουλούρη του ΠΑΟΚ, Νίκου Βέργου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος