Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ

Την Τρίτη 28 Ιουλίου η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος φιλοξένησε 125 νέους και στελέχη των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, που επισκεφθηκαν περιοχές και προσκυνήματα της Πιερίας. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου Αρχιμ. Ιωάννης Καλαϊτζής.




Τα παιδιά και οι νέοι κατέληξαν στον Κορινό, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Αρχιμ. Βαρνάβας Λεοντιάδης ο οποίος καλωσόρισε τους νέους και τους συνοδούς Ιερείς και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου τόσο προς τους ίδιους όσο και προς τον Ποιμενάρχη τους Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο.
Στο μεταξύ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, στα πλαίσια των ποιμαντικών του δραστηριοτήτων :
• Την Πέμπτη 30 Ιουλίου επισκέφθηκε την περίοδο των μεγάλων αγοριών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιών καί Νέων, στον Άγιο Γεώργιο Ρητίνης, με υπεύθυνο τον Πρωτοπρ. Άγγελο Γιαννίκη. 
• Το Σάββατο 1 Αυγούστου επισκέφθηκε την περίοδο των μικρών κοριτσιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιών καί Νέων, στον Άγιο Γεώργιο Ρητίνης, με υπεύθυνο τον Ιερέα Παναγιώτη Τιμαμόπουλο. 

• Την Κυριακή 2 Αυγούστου επισκέφθηκε την περίοδο των μεγάλων κοριτσιών που φιλοξενούνται στην Κατασκήνωση της Χριστιανικής Ενώσεως (ΓΕΧΑ) Κατερίνης, στη Βροντού, με υπεύθυνο τον Πρωτοπρ. Αθανάσιο Μαρινόπουλο.