Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ


          Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας εν΄ όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και στα πλαίσια της προετοιμασίας των τοπικών Διαιτητών και Παρατηρητών διοργανώνει σεμινάριο στις 19 Αυγούστου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας και 26 Αυγούστου (η ώρα θα ανακοινωθεί έγκαιρα) στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
       Ιατρικές Εξετάσεις (οφθαλμίατρου και καρδιολόγου)
       Γραπτές Εξετάσεις (20 από τις 802 ερωτήσεις που είναι αναρτημένες στη σελίδα της Ε.Π.Ο.-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2015-2016)
       Κατευθυντήριες γραμμές νέας αγωνιστικής περιόδου
       Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA – FIFA DVD (σημεία που χρήζουν επισήμανσης)
       Υπογραφή Διοριστηρίου
       Αγωνιστικά Τεστ (σύμφωνα με τα όρια του κανονισμού Διαιτησίας (παράτημα 2 τεστ FIFA)
          Οι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσης μας, που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, υποχρεούνται να υποβάλουν σχετική Αίτηση-Δήλωση, (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Πιερίας www.epspierias.gr στην ενότητα Έντυπα), στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ιδιοχείρως ή στο Fax 2351038165 ή με e-mail: epspierias@epspierias.gr , μέχρι 18 Αυγούστου 2015
Αναλυτικό Πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί έγκαιρα

Σημείωση:
          Όσοι Διαιτητές και Παρατηρητές δεν υποβάλλουν έγκαιρα τη σχετική Αίτηση – Δήλωση, τις ιατρικές εξετάσεις και το Διοριστήριο δε θα αξιολογηθούν από την Ε.Δ. και δε θα ορισθούν στους αγώνες των πρωταθλημάτων και κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

          Όσοι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές τοπικών πρωταθλημάτων υποβάλλουν Αίτηση - Δήλωση, με την προσέλευσή τους στο σεμινάριο, θα προσκομίσουν στην Ε.Δ. τις παραπάνω ιατρικές βεβαιώσεις από Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό.


Για  την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ορφανίδης 
               


Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  Δημήτριος Ελευθεριάδης                 Κωνσταντίνος Ορφανίδης