Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στη Παραλία επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 11/8 η Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε.Πιερίας Σοφία Μαυρίδου με το συνεργάτη της Δ. Ρουκά μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστα Καρυώτη.
Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Κ.Καρυώτη, τη Γ.Γραμματέα Α.Τουλιοπούλου  και τον Αν.Γ.Γραμματέα Ε.Καρπούζα για τις δραστηριότητες του Ν.Ο.ΚΑΤ. και ιδιαίτερα για μια πρωτοβουλία της νέας Διοίκησης, το πρόγραμμα «Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω», που πρώτη χρονιά πραγματοποιεί, με μεγάλη επιτυχία, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά 5-12 ετών να μάθουν κολύμβηση και παράλληλα να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας.
Ακόμη η κα Μαυρίδου δήλωσε ότι παρακολουθεί πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη πορεία των αγωνιστικών τμημάτων της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας και συνεχάρη τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. για τις πρόσφατες αγωνιστικές επιτυχίες του τμήματος κωπηλασίας τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων όπου κατέκτησε ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια και αναδείχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της Ελλάδας (4ος στον πίνακα μεταλλίων) όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου η πρωταθλήτριά του Κ. Νικολαΐδου κατέκτησε την 5η θέση.

 Ακόμη η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου δήλωσε ότι η Π.Ε.Πιερίας καθώς και η ίδια προσωπικά από τη θέση της υπεύθυνης Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας θα συνεχίζει να στηρίζει τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του ιστορικού αυτού σωματείου, στον αθλητισμό και τους νέους της Πιερίας.
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κος Κ.Καρυώτης ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. την Αντιπεριφερειάρχη για τα καλά της λόγια αλλά και την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρει όλα τα χρόνια, με την στήριξη της σε όλες τις αγωνιστικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις του Ν.Ο.ΚΑΤ., την μέριμνα για τον καθαρισμό του καναλιού στο Λιτόχωρο που πρόσφατα ανακοινώθηκε, και το ειλικρινές ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζει κάθε θέμα που αφορά στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.
Ο Έφορος Δημ.Σχέσεων
Κώστας Σακκάς