Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Εργασίες διαγράμμισης, αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, καθαρισμού στηθαίων ασφαλείας και κοπής χόρτων και κλαδιών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Για  τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της αισθητικής εικόνας της περιοχής η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησε σειρά εργασιών που περιλάμβαναν εργασίες διαγράμμισης, αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, καθαρισμού στηθαίων ασφαλείας, αποψίλωση χόρτων και κλάδεμα δέντρων σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.



Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ολοκλήρωσαν εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στην 1η  Π.Ε.Ο.  από Κατερίνη έως Κορινό και  διαγράμμισης  κόμβων στην 13η Π.Ε.Ο στη διασταύρωση προς Λόφο, Ελατοχώρι και Μηλιά.

Παράλληλα, εκτελέστηκαν εργασίες  διαγράμμισης στην 13η Π.Ε.Ο από Κατερίνη-Άγιο Δημήτριο-όρια νομού και από τη διασταύρωση  της 13ης  Π.Ε.Ο έως Ελατοχώρι καθώς  και εργασίες καθαρισμού στηθαίων ασφαλείας από χόρτα από τη διασταύρωση  της 13ης  Π.Ε.Ο προς Ελατοχώρι και κοπής χόρτων και κλαδιών στη 2η  Επαρχιακή οδό από Ρυάκια έως Τρίλοφο.