Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου Ανεξάρτητοι Έλληνες Πιερίας

Στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσχώρησε ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κατερίνης "Νέα Εποχή" και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νίκος Μακρίδης.
Στη μεταξύ τους συνάντηση , ο Νίκος Μακρίδης με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, εκφράστηκε η αμοιβαία εμπιστοσύνη, σε μια εποικοδομητική συζήτηση με επιστέγασμα την ένταξη, συνεργασία και ενεργοποίηση του κ. Μακρίδη στους ΑΝΕΛ. «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε συστρατεύομαι με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρωταρχικό μέλημα η σκληρή, αδιαπραγμάτευτη στάση στα Εθνικά θέματα, στα θέματα της Ορθοδοξίας, στην προστασία της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας και στην προάσπιση των κόκκινων γραμμών που σταθερά κρατούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , για την ανόρθωση της οικονομίας, την καταπολέμηση της ανεργίας και την πάταξη της διαφθοράς" δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Μακρίδης.



Η ενασχόληση του Νίκου Μακρίδη με τα κοινά ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία και αποτελεί μέχρι και σήμερα τρόπος έκφρασης και προσφοράς.

Σήμερα μόλις 36 χρονών, είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ’’ , ως ο μόνος ανεξάρτητος συνδυασμός που κατάφερε να αποσπάσει το 17% στις εκλογές του 2014. Είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Το 2010 εκλέγεται πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας/Ν. Πιερίας ενώ διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και μέλος της ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδος). Από το 1992-1997 υπήρξε μέλος της Μ.Α.ΚΙ Πιερίας και από το 1995-1997 διατέλεσε πρόεδρος αυτής. Το 1992,μαθητής ακόμη, συνεχίζει στην ΟΝΝΕΔ Κατερίνης και από το 1997-2010 διατέλεσε πρόεδρος αυτής. Επιπλέον υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.
Υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις ως αμφίβιος καταδρομέας με το βαθμό του Έφεδρου Υπαξιωματικού.
Είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας με επιχειρήσεις που εδρεύουν στην πόλη της Κατερίνης.

Έχει ασχοληθεί ενεργά σε διάφορους κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις του Νομού Πιερίας (αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι), υπήρξε ιδρυτής της ΚΕΠΟ (Κίνηση Ενεργών Πολιτών) και αντιπρόεδρος της Λέσχης Καταδρομών Κατερίνης.