Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Κατερίνη πριν από λίγο ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της πόλης μας.
Οι ερωτήσεις που του έγιναν είχαν να κάνουν κυρίως με τι είναι αυτό που κάνει την ΝΔ να διαφέρει από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει την ψήφο του Ελληνικού λαού, μιας και τα δυο κόμματα ψηφίσαν το 3ο Μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε ο κ. Χαρακόπουλος ως Αρμαγεδών, αλλά το ψήφισε αναγκαστικά για να μείνει η χώρα στην Ευρώπη.



Η απάντηση του κ. Χαρακόπουλου αν και όχι ιδιαίτερα σαφής είχε να κάνει με την καλύτερη διαχείριση του μνημονίου, και την καλύτερη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι αν ο Ελληνικός λαός είχε «ακούσει» τον Κώστα Καραμανλή το 2009, δεν θα μπαίναμε στα μνημόνια, και αν είχε ακούσει τον κ. Σαμαρά, τώρα θα είχαμε βγει από τα μνημόνια.
Επίσης αφιέρωσε αρκετό χρόνο σχολιάζοντας την «διάλυση» του ΣΥΡΙΖΑ όπως χαρακτηριστικά είπε, και ότι κάθε μέρα φεύγουν στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είπε ότι ακόμα και ο λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα παραιτήθηκε.