Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Στην Πιερία βρέθηκαν Έλληνες δημοσιογράφοι που είναι εξειδικευμένοι στον τουρισμό και στη γαστρονομία.

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν οι δημοσιογράφοι, κ. Νίκος Μαστροπαύλος από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, η κα Ελευθερία Αλαβάνου της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, η κα Βασιλική Κεράστα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η κα Κέλλυ Γούναρη της εφημερίδας ATHENS VOICE και ο Παναγιώτης Γεωργιάδης από την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.




Η αποστολή πραγματοποίησε επισκέψεις σε ρακοκάζανα της περιοχής και οι φιλοξενούμενοι μυήθηκαν στα μυστικά της απόσταξης του τσίπουρου ενώ πήραν μέρος και στην «ιεροτελεστία» της παραγωγής του.

Φεύγοντας οι δημοσιογράφοι δηλώσαν εντυπωσιασμένοι με το φαγητό, τη θερμή φιλοξενία, τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Πιερία ως προορισμός τόσο για μαζικό όσο και για εναλλακτικό τουρισμό.