Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Δηλώσεις του Αντώνη Γκοντόπουλου και του Βασίλη Δήμου(Olympus Pellet,χορηγός του Πιερικού Αρχέλαου) σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΣΑΑΚ Ανατόλια.



"Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση,τουλάχιστον επιθετικά,σε μια δυνατή έδρα όπου θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε νικηφόρο αποτέλεσμα.Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι το παιχνίδι της Κυριακής με το Ανατόλια χαρακτηρίζεται ως τελικός για εμάς. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να βελτιώσουμε τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάσαμε και να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες.

Κλειδί για τη νίκη πιστεύω ότι θα είναι η άμυνα και η συγκέντρωση για 40 λεπτά.Το Ανατόλια προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες και προφανώς θα θέλει να αντιδράσει.Εμείς ωστόσο πρέπει να επιδείξουμε πάθος και θέληση για τη νίκη,παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να την προστατέψουμε.Ελπίζουμε να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου της Κατερίνης την Κυριακή αλλά και γενικά στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, η διοίκηση,το προπονητικό team και οι αθλητές,κάτω απο δύσκολες συνθήκες εν μέσω οικονομικής κρίσης,για την άξια αντιπροσώπευση της πόλης και του νομού γενικότερα σε εθνική κατηγορία."


Ο Βασίλης Δήμου,ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας Olympus Pellet που υποστηρίζει έμπρακτα τον Πιερικό Αρχέλαο δήλωσε:

"Χτίζοντας πάνω στη συνεχή παρουσία μας στην Πιερία, είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα όνειρα και την προσπάθεια της ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα και αξιόλογα βήματα προόδου. Ο Πιερικός Αρχέλαος,ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους μπάσκετ στην Ελλάδα,φιλοδοξεί να πάρει σύντομα τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας φιλοδοξούμε να πραγματοποιήσουμε μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου έχει  όλα αυτά τα στοιχεία που την κάνουν πραγματικά αξιόλογη καθώς και τις προδιαγραφές να ανέβει στην Α1. Έτσι, στηρίζουμε τους στόχους της με την υποστήριξή μας και για τη νέα χρονιά."