Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Μέσα από δράσεις κοινωνικής ευθύνης προβάλλεται η ευαισθησία, η ευσυνειδησία και η αγάπη για τον πλησίον μας . Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, όπου η έμπρακτη συνεισφορά σε όσους έχουν ανάγκη είναι σχεδόν επιτακτική, ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας “ΠΙΕΡΕΣ” στέλνουν από κοινού το δικό τους ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα, με τη διοργάνωση ενός σημαντικού ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, με σκοπό τη στήριξη του κοινωνικού έργου που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.


Την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι στο γήπεδο ποδοσφαίρου “ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ” (Δημοτικό Κολυμβητήριο Κατερίνης), μέλη των δυο Πολιτιστικών Συλλόγων θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση όπου νικητής θα είναι η αρωγή και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.
Στον αγώνα αυτό δεν υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου. Αντί αυτού, οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, κ.α.) υπέρ του ανωτέρω κοινωνικού σκοπού.

Δίνουμε το παρόν, στηρίζουμε τους συμπολίτες μας!


Εκ των ΔΣ των Συλλόγων