Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Πιερικός Αρχέλαος θα υποδεχθεί στην έδρα του την προσεχή Κυριακή,13 Δεκμβρίου τον Ερμή Λαγκαδά σε παιχνίδι για τη 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης.

 O Ερμής Λαγκαδά διαθέτει ποιοτική ομάδα και αριθμεί 5 νίκες και 4 ήττες ισοβαθμώντας με τον Πιερικό Αρχέλαο στη 5η θέση της βαθμολογίας.Το γεγονός ότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες(από τον πρωτοπόρο Αίολο εντός και από το Αγρίνιο εκτός) τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο καθώς επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στα ανώτερα βαθμολογικά στρώματα.Βασίζεται κυρίως στους έμπειρους αθλητές Ακεψιμαίδη,Γκαμούρα και Παρίτση.

 Στον Πιερικό Αρχέλαο επικρατεί πολύ καλό κλίμα ύστερα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ευκαρπίας αλλά ταυτόχρονα υπάρχει προβληματισμός σχετικά με τον τραυματισμό του Αντώνη Γκοντόπουλου ο οποίος δεν προπονείται εξαιτίας διαστρέμματος και δε θα αγωνιστεί την Κυριακή.Ωστόσο υπάρχει μεγάλη θέληση και γίνεται πελώρια προσπάθεια ώστε να καλυφθεί αυτό το δυσαναπλήρωτο κενό.


 Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μπροστά στον κόσμο της Κατερίνης και για το λόγο αυτό όλοι στην ομάδα επιθυμούν να πάρουν τη νίκη αλλά και να προσφέρουν θέαμα ικανοποιώντας τους φιλάθλους.Οι αθλητές,οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας καλούν το φιλοθεάμον κοινό της Πιερίας να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο φέρελπις σέντερ του Πιερικού Αρχέλαου Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στο σάιτ της ομάδας σχετικά με το παιχνίδι:

"Προερχόμαστε από την πρώτη μας έκτος έδρας νίκη για φέτος και το κλίμα μας είναι πολύ καλό. Υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λαγκαδά που είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες και είναι βαθμολογικά  μαζί μας στην 5η θέση όποτε το ενδιαφέρον και η θέληση για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Φυσικά για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι να έχουμε την δύναμη του κόσμου της Κατερίνης στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος να μας δώσει ένα extra στοιχείο ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη νίκη!".

Βαθμολογία (σε 10 αγώνες):

1. Αίολος Αστακού 18 (9-0)*
2. ΑΕΛ 18 (9-0)*
3. ΓΣΛ 15 (6-3)*
4. Πολύγυρος 15 (5-5)
5. Πιερικός Αρχέλαος 14 (5-4)*
6. Ερμής Λαγκαδά 14 (5-4)*
7. Στρατώνι 14 (5-4)*
8. Ανατόλια 14 (4-6)
9. Αγρίνιο 14 (5-4)*
10. Ευκαρπία 14 (4-6)
11. Άργος Ορεστικό 13 (4-5)*
12. Καστοριά 12 (3-6)*
13. Ιωνικός Ιωνίας 12 (2-8)
14. ΕΑΚ Θεσσαλονίκης 12 (3-6)*
15. Τιτάνες Παλαμά 11 (1-9)
(*) Έχουν αγώνα λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική (13/12):

Πιερικός Αρχέλαος - Ερμής Λαγκαδά
Αίολος Αστακού - ΑΕΛ
Αγρίνιο - ΕΑΚ Θεσσαλονίκης
Άργος Ορεστικό - Ευκαρπία
Στρατώνι - Ανατόλια
ΓΣΛ - Πολύγυρος

Καστοριά - Ιωνικός Ιωνίας