Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το  ΠΑΜΕ  συνεχίζοντας  τον αγώνα του ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης, στις  21-1-2016  πραγματοποίησε  αυτοκινητοπομπή με στόχο να  ενημερώσει το λαό της Πιερίας για το συλλαλητήριο στις 23/1 και την απεργία στις  4 Φεβρουαρίου. Το νέο αντιασφαλιστικό  έκτρωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αφήνει κανέναν εργαζόμενο, τη νέα γενιά, τους συνταξιούχους, και όσους είναι   να βγουν στη σύνταξη στο απυρόβλητο. Και με αυτόν τον τρόπο θέλαμε  να  σημάνουμε  γενικό ξεσηκωμό  γιατί  δεν χωρά καμία καθυστέρηση!


 Η  κυβέρνηση με την Ε.Ε. μας τσακίζουν τη  ζωή για τα συμφέροντα του  μεγάλου κεφαλαίου.  Ήρθε η ώρα ο λαός να δείξει τη δύναμη του! Να στείλουμε  μήνυμα  αγώνα  ενάντια στους σφαγείς  των  εργασιακών, ασφαλιστικών, δημοκρατικών   δικαιωμάτων του λαού μας. 
Τα ψέματα και οι  κοροϊδίες τελείωσαν. Οι μάσκες  έπεσαν, τα πρόσωπα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα ξέσχιζαν τα μνημόνια  έδειξαν το πραγματικό τους  πρόσωπο,  έγιναν μια γροθιά με την Ε.Ε. και τους επιχειρηματικούς ομίλους ενάντια στο λαό.
Θα πάρουν την απάντηση  και θα είναι ντάλα μεσημέρι!
Καμία αναμονή! 
Πάρτε  πίσω το νομοσχέδιο λαιμητόμο. Όλοι στο δρόμο για  να ανατρέψουμε  την  πολιτική του κεφαλαίου .
 Όλοι και όλες  στο Συλλαλητήριο του  ΠΑΜΕ  το Σάββατο  23 Ιανουαρίου  στις  6  το απόγευμα  στην κεντρική  πλατεία της Κατερίνης.

Γραφείο τύπου  ΠΑΜΕ