Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Στην εφορία Κατερίνης οι αγρότες της Πιερίας. (Φωτογραφίες)


Σε λίγο βίντεο με το ιστορικό των διαπραγματεύσεων.

Στις 10:00 το πρωί οι αγρότες της Πιερίας εισήλθαν στο χώρο της εφορίας Κατερίνης και μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση αποφάσισαν την κατάληψη της.
Χιλιάδες αγρότες βρέθηκαν με τις οικογένειες τους στο χώρο της εφορίας Κατερίνης σήμερα το πρωί με τρακτέρ και αγροτικά.
Το συντονιστικό των αγροτών ανέβηκε στα γραφεία και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Διευθυντή της εφορίας και του ζήτησε καταρχήν να σταματήσουν να εργάζονται οι υπάλληλοι και να αποχωρήσουν από το κτήριο για διάστημα δυο ωρών.


Ο κ. Μάνος δήλωσε αναρμόδιος για τα αιτήματα τους και ζήτησε να συνομιλήσει με τους ανωτέρους του και κατόπιν να τους ενημερώσει.

Στην συνέχεια τους κάλεσε στο γραφείο του όπου τους ενημέρωσε ότι αυτό το αίτημα τους δεν μπορεί να γίνει δεκτό, παρά μόνο να σταματήσουν για λίγο οι υπάλληλοι να εργάζονται.

Η συντονιστική ενημέρωσε τους υπόλοιπους αγρότες και αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε κατάληψη του κτηρίου της εφορίας.

Παράλληλα ο πρόεδρος των εργαζομένων στην εφορία Κατερίνης, κατέβηκε στους αγρότες και τους μετέφερε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη των υπαλλήλων της εφορίας στα αιτήματα τους.

*Σε λίγο εδώ στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» σε βίντεο δείτε τις διαπραγματεύσεις της συντονιστικής των αγροτών με τον Διευθυντή της εφορίας Κατερίνης.


Κανταρτζής Μιχάλης.