Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών, στην αερογέφυρα της εθνικής οδού στην Νότια είσοδο της Κατερίνης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών, στην αερογέφυρα της εθνικής οδούς στην Νότια είσοδο της Κατερίνης.



Στο μπλόκο των αγροτών, στην αερογέφυρα της εθνικής οδούς στην Νότια είσοδο της Κατερίνης βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και αγρότη κ. Δημήτρη Τσιμήτρη και των Επιστημονικό Συνεργάτη της Π.Ε. Πιερίας κ. Δημήτρη Ρουκά. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας είχε την ευκαιρία να συζήτησε με τους αγρότες και με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των αγροτών, για τα αιτήματά τους και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι αγρότες, ανέφεραν πως δίνουν μάχη μαζί με τις οικογένειές τους για να επιβιώσουν οι εκμεταλλεύσεις τους, ώστε να μη διαλυθεί η ύπαιθρος και η ελληνική περιφέρεια και να υπάρχει αύριο στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου επισήμανε πως η Περιφερειακή Ενότητα στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, την αγροτική παραγωγή καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικό οικονομικό πυλώνα της περιοχής.