Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες του, προς στον κ. Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την άμεση ανταπόκριση και την συνδρομή του στα αιτήματα του Συλλόγου μας. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση το έκδηλο ενδιαφέρον του, η στήριξη και η προσπάθεια του εύρεσης λύσης στα διάφορα θέματα που αφορούν το Σύλλογο, μας συγκίνησε βαθύτατα.


Χάρη στην επιμονή του και τις άοκνες προσπάθειες του κ. Διονύση Πασχάλη, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας απόκτησε το Λάβαρο/Έμβλημα του. Ένα Λάβαρο αντάξιο με την ιστορία, τον πολιτισμό και την εμβέλεια του Συλλόγου. Για πρώτη φορά από την ίδρυση του το 1923,ο Σύλλογος αποκτά το έμβλημα του. Υπόσχεση μας, να το διαφυλάξουμε ως πολύτιμο θησαυρό.
Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016,σε μια άκρως συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, έγινε η επίσημη παράδοση του Λαβάρου, από τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Διονύση Πασχάλη, στον πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας κ. Αναστάσιο Μπογιατζή. Μια στιγμή που θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη μας.
Πράξεις όπως η δική σας είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού η βοήθειά σας αυτή αποτελεί πηγή ανακούφισης, μας δίνει δύναμη και μας ενθαρρύνει στο έργο μας.
Σας συγχαίρουμε για την συνεχή αρωγή, την ανεκτίμητη προσφορά και την επιτυχή προσπάθεια προώθησης και ανάδειξης της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας.
Κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστούμε θερμά!!!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστάσιος Μπογιατζής

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου