Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση Δήμου Κατερίνης, για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Τρίτη 16/02/2016 και την Τετάρτη 17/02/2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (φακές, φασόλια, μακαρόνια, ζάχαρη), φρούτων (μήλα), βρεφικών προϊόντων (πάνες, μωρομάντηλα) και προϊόντων καθαριότητας (απορρυπαντικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.


          Η διανομή θα γίνει στην αποθήκη του Δήμου Κατερίνης που βρίσκεται δίπλα στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία).
          Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.
          Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
          Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.
          Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
          Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
          Όσοι δεν διαθέτουν ή δεν δήλωσαν κινητό τηλέφωνο θα παραλάβουν την Τετάρτη 17/02/2016, ώρες 13.00 έως 15.00 μ.μ.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Νίκος Παπαζιώγας