Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πλήθος κόσμου σήμερα το πρωί για την κοπή πίτας του φιλοζωικού σωματείου Κατερίνης «Ο ΆΡΓΟΣ» και την εκλογή νέου Δ.Σ. Ποιοι εκλέχτηκαν.


Παρά την δυνατή βροχή αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στα γραφεία του φιλοζωικού σωματείου Κατερίνης «Ο ΆΡΓΟΣ».
Και ο λόγος ήταν η κοπή πίτας του σωματείου, αλλά και η εκλογή νέου Δ.Σ.


Στην Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τους φιλόζωους και είχαν να κάνουν με την όσο δυνατόν καλύτερη λειτουργία του σωματείου, ώστε αυτό να μπορέσει να προσφέρει περισσότερα τόσο στους φιλόζωους όσο και στα ζώα.
Επίσης αυτό που απασχόλησε ιδιαίτερα τους φιλόζωους ήταν οι σχέσεις του σωματείου με τον Δήμο Κατερίνης και η όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τους υπεύθυνους του Δήμου.
Κατατέθηκαν προτάσεις και αναμένεται μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. να εκδοθεί και ένα ψήφισμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ομιλίες του πρώην προέδρου και υποψήφιου για το νέο Δ.Σ. κ. Ηλία Χρυσικού και του κ. Κανταρτζή Νικήτα ήταν αυτές που απέσπασαν τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων που αναγνώρισαν την προσφορά και των δυο στον αγώνα που δίνουν οι φιλόζωοι για να έχουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης τα ζώα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας του σωματείου και αμέσως μετά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Οι εφτά που εκλέχτηκαν στο νέο Δ.Σ:

ΚΑΛΟΤΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΚΑΣΟΜΕΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΤΑΘΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΤΣΑΚΥΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ