Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικη Γιορτή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, η αποκριάτικη γιορτή στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με την αμέριστη συμπαράσταση της Διευθύντριάς μας κυρίας Φλώρας Σορώτου, του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου μας κυρίας Έλενας Στεφανίδου.


 Από τη στιγμή που ήχησε το πρωϊνό κουδούνι η αυλή πλημμύρισε από πριγκίπισσες, κλόουν, κολομπίνες, καουμπόηδες, μπαλαρίνες, φαντάσματα και κάθε λογής μασκαράδες. Χαρούμενες φατσούλες έτοιμες να χορέψουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν. Δασκάλες και δάσκαλοι χαμογελαστοί και γονείς κεφάτοι, με το υπέροχο γεμάτο πεντανόστιμα εδέσματα μπουφέ τους, πρόσφεραν στα παιδιά τους αξέχαστες στιγμές.

Η διασκέδαση κορυφώθηκε μέσα από ένα διαδραστικό – εμψυχωτικό πρόγραμμα, προσφορά του Συλλόγου και αργά το μεσημέρι μαθήτριες και μαθητές αποχώρησαν αναψοκοκκινισμένοι, χορτάτοι και απόλυτα ευχαριστημένοι. Γι’ αυτά τα διάπλατα χαμόγελα όλων των παιδιών αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της γιορτής.