Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Δήλωση Υποψηφιότητας, Σπύρος Κουλκουδίνας

Δήλωση Υποψηφιότητας, Σπύρος Κουλκουδίνας

Η Παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, έχει προκυρήξει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Τοπικών Οργανώσεών της, καθώς επίσης και των συνέδρων του 10ου Τακτικού Συνεδρίου.
Ήρθε η ώρα, στους καιρούς αυτής της πολύπλευρης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας, να υπάρξει ριζική και ποιοτική ανανέωση του έμψυχου στελεχιακού δυναμικού της, αν θέλουμε πράγματι κάτι να αλλάξει και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα, η οποία κάπου στο δρόμο χάθηκε.


Στα πλαίσια αυτής της ανανέωσης και έχοντας υπηρετήσει την παράταξη μας από διάφορες θέσεις ευθύνης (Γεν. Γραμ. Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κ.Π. Κατερίνης,μέλος του Δ.Σ. Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κατερίνης(πρώτος σε σταυρούς προτίμησης)και εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Βουλγαρίας), θέτω τον εαυτό μου, τις γνώσεις και τις όποιες δυνατότητες διαθέτω, στην υπηρεσία της Παράταξης, τώρα και με την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης.
Η συμμετοχή όλων των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ για την Παράταξη μας και για την Πατρίδα μας.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 μ.μ.
Με τιμή,

Κουλκουδίνας Ε. Σπύρος