Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Χαρίλαος Κωτίκας. Ναι στη γενιά που θα τα αλλάξει όλα!

Χαρίλαος Κωτίκας. Ναι στη γενιά που θα τα αλλάξει όλα!

Οι τοπικές εκλογές της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το υψηλό ποσοστό ανανέωσης (65%) δείχνει το δρόμο για την ανασυγκρότηση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Ή @ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διευρύνεται, ανανεώνεται, αποκτά νέα πνοή και ανοίγεται στην κοινωνία.
Ή εκλογή νέων ατόμων με ικανότητες, όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελείς σκοπούς δίνει μια νέα δυναμική στο κόμμα. Ή αναδιοργάνωση της βάσης είναι μόνο η αρχή στη προσπάθεια του κόμματος να συγκροτήσει μια ισχυρή αντιπολίτευση εναντίον των επικίνδυνων ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.


Ως ΟΝΝΕΔιτης δε μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος για την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ. Ο αριθμός των ψηφισάντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία ειδικά για μια επαρχιακή οργάνωση. Ή προσέλευση αυτή ειναι η επιβράβευση για τη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία 3 χρόνια από τον Ευθύμιος Τσίρκος και όλα τα παιδιά.
Ο νέος πρόεδρος Vasilis Karagiannis και όλοι εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά και να κάνουμε την ΟΝΝΕΔ Πιερίας ακόμη μεγαλύτερη.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους και τα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες. Θα είμαι δίπλα τους σε ότι κι αν χρειαστούν. Είμαστε μια οργάνωση ανοιχτή για όλους τους νέους που έχουν όρεξη για δράση και προσφορά.

Ναι στη γενιά που θα τα αλλάξει όλα!