Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ

Για πια αναβάθμιση αυτοκινητόδρομου μιλά η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.;
  Του τμήματός που διασχίζει την Πιερία και που της δόθηκε ολοκληρωμένο;

  Μήπως θεωρεί αναβάθμιση την ανατίναξη της γέφυρας του Αιγινίου, ενός έργου που όχι μόνο μας κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά μας κοστίζει και σε πρόσθετα χιλιόμετρα που μας αναγκάζει να κάνουμε επί πλέον η καταστροφή της;


  •   Μήπως την καταστροφή της εξόδου και εισόδου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη του Μακρυγιάλου;
  •   Μήπως αναβάθμισε και διευκόλυνε την κυκλοφορία στην Πιερία στέλνοντας εμάς αλλά και όλες τις νταλίκες από Ευρώπη και εγχώριες, μέσα από το Αιγίνιο και την Λεπτοκαρυά στην προσπάθειά μας να γλυτώσουμε από τα διόδια του;
  •   Μήπως αναβάθμισε από τότε που κάθισε πάνω στον αυτοκινητόδρομο τον τουρισμό και την ανάπτυξη της περιοχής μας;


  Πάντως προλαμβάνει τα συμβάντα  όπως μας πληροφορεί η φωτογραφία της διαφήμισης, γιατί μας στέλνει να σκοτωθούμε εκτός του αυτοκινητόδρομού της.

  Αυτό που σίγουρα αναβάθμισε ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. μαζί με τους εντολοδόχους της ( το πολιτικό σύστημα ) είναι τα διόδια του και  τις δίκες όσων από μας εναντιώνονται σ’αυτά.

  Στις 21/4/2016 νέα δίκη των 50 φοιτητών και καθηγητών ΤΕΙ.

  Όπως δείχνουν τα πράγματα έπεται και νέα αναβάθμιση με επί πλέον πλευρικά διόδια.

  Όσο για την συνέχεια της διαφήμισης της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. σχόλια δεν χρειάζονται, γιατί η σοβαρότητά της είναι οφθαλμοφανής.



Για μας την Λαϊκή Ενότητα Πιερίας, ο αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ. Όχι μόνο δεν αποτελεί φορέα αναβάθμισης για την περιοχή μας αλλά είναι φορέας καταδυνάστευσης της και αφαίμαξης των λίγων €ΥΡΩ που μας έχουν απομείνει. Με τα προϊόντα της καταλήστευσης μας πληρώνονται οι διαφημίσεις του Μπόμπολα,  για  αυτό γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη αντίστασης μας.


ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ