Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Olympus Mountain Activities Σχόλια από την ανάβαση της 29 Μαι 2016 στο "Φαράγγι της Καλυψώ" της


Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 ήμασταν σε ένα πανέμορφο στολίδι του Κισσάβου, εκεί όπου η ομορφιά της φύσης , ξεπερνά κάθε ανθρώπινη σκέψη. Βρεθήκαμε «στο παραμυθένιο Φαράγγι της Καλυψώ»
Ένα ευλογημένο μέρος στο οποίο ζωντανεύουν η μαγεία του τοπίου και η ακεραιότητα της φύσης Βουνό και θάλασσα, πράσινο και γαλάζιο, μύθος και πραγματικότητα.

Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στις επιλογές των απανταχού ρομαντικών καθώς αποτελεί ένα άγνωστο ,αυθεντικό φαράγγι που κρύβει εκπλήξεις ικανές για να γεμίσουν και να ζωντανέψουν τις αισθήσεις .Έκπληξη βέβαια και οι κεφτέδες της Αργυρό ,έκπληξη βέβαια και οι πίτες της Ζωζώς ,έκπληξη βέβαια και τα ρακόμελα του Στράτου ,εεε και τα ουίσκι τα ιδιαίτερα , του Νίκου ,έκπληξη και η παρουσία του αγαπητού φίλου από το Κιλκίς Μυρωνίδη Κώστα. Ευχαριστούμε τους 40 + φίλους ,φίλες που συμμετείχαν στην εξόρμηση μας ,δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δραστηριότητες μας.!!! και όλα αυτά σε μια ονειρική γωνιά κρυμμένη σαν ανεκτίμητος θησαυρός μέσα σε ένα πυκνό δάσος, που μας δικαίωσε και μας αποζημίωσε με το παραπάνω.. !!!