Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήρια στους σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης!


Στις 31 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του ΔΙΕΚ Κατερίνης. Στην εκδήλωση αυτή οι σπουδαστές της ειδικότητας Εργοθεραπείας παρουσίασαν παράσταση κουκλοθεάτρου με χειροποίητες κούκλες που κατασκεύασαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους.

Η ιδέα και το σενάριο ήταν των σπουδαστών. Οι σπουδάστριες της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ παρουσίασαν διαφόρων τύπων και θεμάτων μακιγιάζ. Οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας ετοίμασαν μπουφέ με εξαιρετικά εδέσματα. Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων και Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος εξέθεσαν τις πρωτότυπες εργασίες τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης– Αρχιμάγειρας Μαρία Κυριάκου και Παναγιώτης Αγγελίδης, που κέρδισαν Αργυρό Μετάλλιο στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Γαστρονομίας Σπουδαστών Αρχιμαγείρων ΙΕΚ, που διοργάνωσε το ΔΙΕΚ Σερρών. Τιμήθηκε επίσης η Θεοδώρα Αθανασούλα, που στον ίδιο διαγωνισμό κατέλαβε την 6η θέση.

Συγχαίρουμε θερμά τους Σπουδαστές μας, που με την καθοδήγηση και συμπαράσταση των Εκπαιδευτών τους μας κάνουν υπερήφανους για τα σπουδαία επιτεύγματά τους. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους βήματα.

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κατερίνης
Μαρία Κορύτσα