Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήριο Οικογένειας Δημήτρη και Ολυμπίας Γιώτσα σε όσους στήριξαν την υπόθεση τής πρώτης εγχείρησης της μικρής Παρασκευής

Ως Οικογένεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, Φορείς, Συλλόγους, φίλους και γνωστούς για την οικονομική και ηθική στήριξη που μας παρείχαν προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα καθώς και όλα τα απαραίτητα για μετάβαση και διαμονή στη Μυτιλήνη με σκοπό να τακτοποιηθεί η πρώτη φάση μιας αρκετά σοβαρής υπόθεσης υγείας τής κόρης μας, Παρασκευής.

Ήδη κρίνεται ως επιτυχής η πρώτη εγχείρηση στον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε η κόρη μας, αυτές τις μέρες.
Αφού πήραμε τις ευλογίες τού Αγίου Ραφαήλ, τον οποίο επισκεφθήκαμε ερχόμενοι στη Λέσβο, έγινε η εισαγωγή τής μικρής μας Παρασκευής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Την εγχείρηση πραγματοποίησε ιατρική και νοσηλευτική ομάδα τού Νοσοκομείου με επικεφαλής τον φημισμένο Αγγειοχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, γι αυτό και ευχαριστούμε το Νοσοκομείο και όλους τούς συμμετέχοντες στην εγχείρηση.
Ιδιαίτερα όμως, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπαϊραμίδη, όχι μόνο για την επιτυχημένη επέμβαση που ως Ειδικός Ιατρός πραγματοποίησε, αλλά και για την ανιδιοτέλειά του, αφού δεν μας είδε σαν πελάτες αλλά μας αντιμετώπισε με αγάπη, ως συνανθρώπους του!
Για τη μετάβαση και διαμονή μας, για κάμποσες μέρες, στη Μυτιλήνη χρειάστηκαν χρήματα που δεν είχαμε, γι αυτό, όπως προαναφέρθηκε, ευχαριστούμε εκείνους τους φορείς και συλλόγους καθώς και εκείνους τους συνανθρώπους μας που εν μέσω κρίσης συνεισέφεραν οικονομικά και ηθικά στην υπόθεση αυτή.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που, με τις ευλογίες τού Σεβασμιοτάτου κ. Γεωργίου, μας παρείχε στήριξη, όπως επίσης ευχαριστούμε και τον Πρωτοσύγκελο, Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβα Λεοντιάδη. Επιπλέον, ευχαριστούμε την Ενορία τού Αγίου Σπυρίδωνα Δ.Δίου-Ολύμπου και ιδιαίτερα τον Εφημέριο π. Ιωάννη Κόφφα, τον τομέα Πρόνοιας του Συλλόγου «Μέγας Βασίλειος» (σε Αθήνα και Μυτιλήνη), τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων τού Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κατερίνης, τον Σύλλογο ΑμεΑ Πιερίας «Στηρίζω», τον Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» Θεσσαλονίκης, καθώς και αρκετούς φίλους και γνωστούς.
Τέλος, ζητούμε τις προσευχές όλων όχι μόνο για την περαιτέρω βελτίωση της υγείας τής κόρης μας αλλά και για το γεγονός ότι σε τέσσερις περίπου μήνες η μικρή μας Παρασκευή θα πρέπει να μεταβεί μαζί μας και πάλι στη Μυτιλήνη, ώστε να υποβληθεί σε δεύτερη και ακόμη πιο σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο.

Δημήτρης και Ολυμπία Γιώτσα
κάτοικοι Αγίου Σπυρίδωνα Ν.Πιερίας