Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ 9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου η 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας, η τελευταία Πανελλήνια διοργάνωση της χρονιάς, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία(ΕΚΟΦΝΣ) σε συνεργασία με τον ΝΑ.ΠΕ.Σ.Πεθελινού 3-4/9 στο Πεθελινό Σερρών. Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 190 αθλητές και αθλήτριες 12-14 ετών από 18 σωματεία της Ελλάδας και το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού(Κύπρος). 

Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης πήραν μέρος 8 αθλητές και αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γ.Μπικογιάννη. Πραγματοποιώντας όλοι τους πολύ καλές εμφανίσεις, κατάφεραν οι 4 να προκριθούν στον τελικό των αγωνισμάτων τους και να κατακτήσουν ένα χάλκινο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο αγώνισμα διπλό σκιφ κορασίδων οι 12χρονες Καρπούζα Κυριακή και Χατζησαββίδη Δήμητρα (στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες). Στην 5η θέση του τελικού κατατάχθηκαν οι Μπούσιου Ελένη στο σκιφ κορασίδων και η Κωστοπούλου Ελευθερία στο σκιφ κορασίδων 12ετών, ενώ για 2 μόλις δέκατα του δευτερολέπτου ο Ντέιβι Κώστας έχασε την πρόκριση στον τελικό και κατατάχθηκε 7ος στο σκιφ παίδων. Στο ίδιο αγώνισμα οι Μπούσιου Γιώργος και Τρανός Γιάννης παρά την ιδιαίτερη αγωνιστικότητά τους, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό έδωσαν όμως πολύ ενθαρρυντικά δείγματα.

Την αποστολή συνόδεψε στις Σέρρες ο Γ.Γραμματέας του Ν.Ο.ΚΑΤ. Ε.Καρπούζας.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές και τους προπονητές του τμήματος, Γ.Μπικογιάννη και Κ.Φυτοπούλου, για τις επιτυχίες τους και τη συνολική θετική εμφάνιση στη διοργάνωση και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια.

Ο Έφορος Δημ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς