Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Δ.Τ.- Δήμος Κατερίνης:Σε εξέλιξη παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και συντήρηση του οδικού δικτύου


H βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ για βλάβες κ.λ.π. βρίσκεται συστηματικά και καθημερινά, στο επίκεντρο του προγράμματος εργασιών, της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης & της ΔΕΥΑΚ.

Οι παρεμβάσεις προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, με στόχο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας, να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από άποψη ασφάλειας, τόσο για τα οχήματα, όσο και για τους πεζούς, στο σύνολο του Δήμου.

Στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στην Κατερίνη και ειδικότερα στις οδούς: Γοργοποτάμου, Αγαμέμνονος, Αθ.Αστερίου, Ήρας, Θράκης, Μ.Αλεξάνδρου, Αττήρων, Πρωταγόρα, Πλάτωνος, Ρήγα Φεραίου, Παυσανία, Δανάης, Ανδρόνικου κ.α.

Με σκοπό την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, το πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης οδοστρωμάτων εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και όπως αναφέρθηκε, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας & της ΔΕΥΑΚ.

Την προσεχή εβδομάδα ανάλογες εργασίες θα υλοποιηθούν στον Σβορώνο.