Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΛΕΣΜΑ


Εργαζόμενοι, Αυτοαπασχολούμενοι, Αγρότες, Συνταξιούχοι, Επιστήμονες, Γυναίκες Νέοι και Νέες,
Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης σας καλεί σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στην ταξική πολιτική που έχει οδηγήσει το λαό στη φτώχεια και καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου οδηγούνται στην εξαθλίωση. 
 
Η κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι από το 2010 μέχρι σήμερα, με τη συνεχή μείωση στις συντάξεις, στους μισθούς, στα επιδόματα, στις κοινωνικές δαπάνες, με την εξοντωτική φορολογία στο λαό, τη φοροαπαλλαγή στο μεγάλο κεφαλαίο, τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο χωρίς δικαιώματα, είναι όλα αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η υγεία είναι στην εντατική, χωρίς προσωπικό, χωρίς εφόδια, με απλήρωτους εργαζόμενους. Ενώ στην παιδεία βάζουν νέα ταξικά εμπόδια στα παιδιά των λαϊκών νοικοκυριών και στρώνουν το έδαφος για την πλήρη εμπορευματοποίησή της.

Αυτό το νέο βάρβαρο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνουν για το λαό έχει ονοματεπώνυμο. Είναι η πολιτική της Ε.Ε., του κεφαλαίου, των προηγούμενων κυβερνήσεων τους, και του άξιου συνεχιστή τους, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Υπηρετούν τους στόχους του κεφαλαίου για ακόμα περισσότερα κέρδη από τις πλάτες του λαού.

ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 

Έλα μαζί μας στον αγώνα με τη Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης, τις συσπειρώσεις ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ το ταξικό κίνημα μαζί με όλο το λαό για να τους σταματήσουμε, για να πάρουμε πίσω ότι μας πήρε το μεγάλο κεφάλαιο μέσω των κυβερνήσεων από το 2009 μέχρι σήμερα. Μη δέχεσαι άλλο παθητικά τη μείωση των συντάξεων, των μισθών, τη φοροληστεία, τον ΕΝΦΙΑ, τις κατασχέσεις, το ξεχαρβάλωμα των εργασιακών σχέσεων. Φορολογία τώρα 45% στο μεγάλο κεφάλαιο και καμία χρηματοδότησή του από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Δίνουμε μαζικό παρόν στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στις 10 -9-2016 στην πλατεία Αριστοτέλους. Λεωφορεία ξεκινούν στις 4μμ από την κεντρική πλατεία Κατερίνης. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6978807334 και 6949901504

Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης